Direktlänk till inlägg 27 september 2007

jag har spridit lite värme, jag har spridit lite frost. jag är varken hjälten eller boven, jag är bara lite lost..

Av Nina - 27 september 2007 21:45

"Du borde dricka oftare. Du är så rolig när du ligger och spyr och sluddrar.."


Nej uscha jag ska ALDRIG mer dricka. Säger jag nu ja, men den här gången ska jag försöka hålla det. Har först nu, ett dygn senare börjat må normalt igen. Är både lättad och skraj över att jag inte minns vad som hände mellan 22-23 igår kväll. Men enligt vissa bildbevis hade jag den ohyggligt fuuuula tröjan på mig. Hua. vad fick mig att ta på mig den?

Är irriterad på mig själv att jag missat så mkt idag bara för att jag legat bakis i sängen. Skulle vara med mamma och hundarna på förmiddagen. Vad gjorde jag då? Sov. När jag vaknar har jag ett missat samtal från jobbet. Missade förmodligen ett jobbtillfälle där. Dumma Nina. Skulle åka med ida och arvid och bada och sen åka på ljusparty. Vad gjorde jag då om inte låg och tyckte synd om mig själv för att jag mådde piss. Älskling åker och köper donken mat åt mig, men inte faan kan jag äta upp maten. Får i mig drickan, hälften av pommesen och en tugga mcfeast. Lyckat. Inte alls 53 bortslängda kronor. Hade planerat att spendera min bakis-dag framför teven men inte faan finns det något att titta på. Okej Frasier och Vänner på tidiga kvällen. Men sen då? Har sett på Efterlyst i ren desperation. Om nån timme börjar iallafall sex and the city och 2 ½ men. Kanske det kan muntra upp mig.


Det enda som tröstar lite är att jag inte var den enda som var askalas och gjorde bort mig igår..tack för skymningens sånger
tack för nattens alla lögner
tack för rodnaden om morgonen
och drömmarna på dan 
ANNONS
 
tonyhill

tonyhill

27 september 2007 22:43

haha, stackars lillen. men det är luuuuugnt, du kommer att kunna hålla ditt spritförbud ända till den 12 :) hoppas du inte fegar ur på vårt spritkalas nu, bara för den här lyckade kvällen :) jag ser inga bilder på dig och den fula tröjan!! var är de?

http://tonyhill.blogg.se

 
Katja

Katja

28 september 2007 09:56

Fast jag hade ju skitkul! ;)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se