Direktlänk till inlägg 27 september 2007

AAAAAALDRIG MER TEQUILA

Av Nina - 27 september 2007 14:51

Förfest hos Linda Bengtzing. 7 tjejer, 2 tequilaflaskor. Minns inget från dom sista timmarna förutom när jag blev hämtad av arg/orolig pojkvän som skulle köra mig till sjukan. Jävla jag!

Tror aldrig jag spytt så mkt på en och samma dag. Har inte ätit något på 26 timmar.

Fundersam hur jag kan ha plånbok, mobil, kamera, jacka etc med mig hem. Det måste vara någon jag har att tacka för det. Hmm undra vem bara..?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se