Direktlänk till inlägg 9 september 2007

Ooooojsch...

Av Nina - 9 september 2007 10:33

Igår var Ida, Martin och Arvid här på middag. Middag = grillat, mycket smarrigt och mysigt. Ida konstaterade att det var första gången hon va på middag hos mig (!)

MIddagen fick dock en dramatisk ändring då det ringde på dörren och jag fick för mig att det var arga grannar som skulle slänga ut oss på backen. Baby var inte sen att haka på och börja prata om polisen som skulle storma lägenheten. HAHA. På riktigt.

I själva verket visade det sig vara en av de snälla grannarna som ville att vi skulle va med i en undersökning om husdjur som han gjorde. Vi skulle dessutom få betalt. Heeeela 50 spänn, hihi. Välbehövligt iofs, fast man skulle få dom om några veckor. Attans.


Det gick ganska bra å jobba natt, igår igen. Kändes bara lite dryyyygt med många dryga människor. Speciellt EN tjej. Grr.. Kvällens höjdpunkt för mig i kassan var väl ungefär när en kille sa att han smälte som smältost när han såg mig i ögonen. Ja tack för den du.


För övrigt har Yassir Arafat gått i Elins klass :O Inte illa, visste inte att han hade anknytningar till Sundsvall, haha!


 
 
Ingen bild

emilie

9 september 2007 11:57

vem fan är yassir arafat? :S äre jag som är blond eller :D?

 
Ingen bild

ida

10 september 2007 09:06

haha, kul och GOD middag! det måste vi göra fler gånger! yassir?? det var inte illa.. Han måste ha gått om några klasser!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Ovido - Quiz & Flashcards