Alla inlägg under augusti 2007

Av Nina - 7 augusti 2007 20:08

Ligger där i sängen med dig. Men jag kan inte få bort henne ur mitt huvud. Kan inte sluta tänka på det jag läste. Önskar så gärna att du skulle få mig att må bättre! Men du verkar tro att allt är bra nu, att jag kom över det där på en halvtimme. Det där kommer jag inte glömma på väldigt väldigt länge, kanske aldrig. När jag ligger där med dig tänker jag att hon gjort likadant. Gjorde du samma saker med henne? Tog hon på dig såhär? Fick hon dig att njuta mer? Hemska fula tankar, FÖRSVINN från mitt huvud! Usch vilken mardröm, hämta hagelbössan..                                                  
           *alla tjejer vill väl vara nummer ett*

ANNONS
Av Nina - 6 augusti 2007 23:10

Svärmor kom med bord o stolar till balkongen ikväll. Så jag fick vääärldens bästa ide! Tog med mig datorn ut hit och bosatte mig här. Helt underbart, det är så varmt och skönt ute fast klockan snart är halv tolv på natten.


Satt barnvakt en stund idag åt den näst sötaste babyn (efter arvid då såklart) jag nånsin sett. Så liten men ändå så stor. Världens rundaste äppelkinder och en rund liten mage och långa bruna ögonfransar.

Vi blev kompisar han o jag. Tror han gillade mig, pratade på som bara den gjorde han och skrattade. Såg riktigt ledsen ut sen när han var tvungen å åka.

Finns det något underbarare än när en baby ler åt en?


*Var inte orolig*

ANNONS
Av Nina - 5 augusti 2007 22:53

Haha så länge kunde jag hålla mig från att skriva.. kanske 10min högst! Men jag känner att jag behöver prata av mig. Men eftersom MIN MOBIL ÄR TRASIG så får jag nöja mig med en tom ruta på internet. Så för tillfället är jag omöjlig att få tag på, känns lite oroväckande faktiskt.


Har haft min första ångestattack idag iaf. Låg på badrumsgolvet och skakade och fick ingen luft. Det kändes som om taket kom farandes mot en. Just dom minutrarna tänkte jag tanken. Den fruktansvärda tanken.


Jag kommer alltid ångra att jag läste det där sms:et från henne. Jag kommer aldrig kunna ta tillbaka det jag såg. Och på något sätt känns det som om du har svikit mig. Känner mig LURAD. Det du har sagt om ER var inte sant. Det känns som om jag har gjort saker som jag aldrig skulle ha gjort om jag hade vetat. Vem faaan vill läsa sånt om sin pojkvän och hans ex?? Det ska man inte ens behöva. Alla gamla sms ska va borta när det är slut. Speciellt när man har en ny. Det får en ju att börja undra.. dessa förbannade tankar som illar runt i mitt huvud och driver mig till vansinne..


I rent desperation tog jag med mig elton och gick ut på långpromenad, även fast jag redan gått över 1 mil idag. Sen diskade jag och städade undan lite och vattnade blommorna. Snyft!


*stackars den som aldrig gråter*Av Nina - 5 augusti 2007 22:43

Idag har jag så mkt som jag skulle vilja klaga på och skriva om att jag inte ens vet vart jag ska börja. Så istället för att sitta och fundera och skriva 100 sidor så skiter jag i det!


So looooong suckers! ;)

!

Av Nina - 4 augusti 2007 21:52

Vissa människor är lyckliga även om det är en vanlig tisdag...

Av Nina - 3 augusti 2007 21:46

Var så uttråkad iförmiddags att jag gick på en "liten" promenad.. eller liten å liten, var borta i över en timme.. gick ner till stan och tillbaks i ett svep medans männen låg hemma å sov. När jag kom hem vaknade dom lustigt nog. Och baby kom med väääärldens bästa förslag! =) Att vi skulle åka på IKEA.. allt för å göra mig glad! :) Vi hade iofs inget att handla för men det är nog så mysigt att strosa runt därinne å planera för framtiden.


Sen gick vi in på en viss "fynd" butik och baby kom med ett förslag som fick hjärtat att hoppa ur led på mig :D Så vi gjorde det han föreslog :D Sen bjöd han på mat, och köpte godis åt mig och ben till elton, för sina sista pengar. Så gulligt av han (looove)


Hade en sån underbar dag som ger förhoppningar om framtiden. Tittade på allt möjligt spännande ;) ;) ;)


Men mitt i alla shoppande möter vi HENNE, ett visst ex. Kommer rakt gående mot oss men hejar inte ens :( Vi blev båda lite paff, jag trodde ju iaf att hon skulle heja på mig. Det trodde baby med, hon brukar ju alltid heja på mig liksom. Blev lite ledsen, det var ju helt uppenbart att hon såg oss. Okej det kanske var en liten jobbig situation för henne att se oss sådär privat men jag menar det var ju hennes val. Det förstörde min dag för några minuter iaf. Sen fick baby mig på andra tankar ;) Underbara, underbara baby!


Det är först med oron för att inte kunna få något som man förstår hur gärna man vill ha det...

Av Nina - 2 augusti 2007 22:33

Har haft dejt med Ida och Arvid idag. Det var roligt =) Började på stan och avslutade med babyproffsen och IKEA! Ida köpte, gullig som hon är, en baddräkt åt mig på Gina Tricot. Kostade bara 20 spänn (!) Jag ska ha den i Grekland. Väldigt fin faktiskt! Vit med guldmönster, svårt att beskriva. Sen köpte jag ju även an aubergine eller ett plommon eller vad det va men det pratar vi inte högt om ;)


Efter stan åkte vi iallafall ut till birsta och babyproffsen där jag aldrig hade varit förut. Tittade på fina vagnar, sängar, barnstolar etc. Ida ska dumpa sin emmaljunga och köpa en urban jungle istället. Väldigt snygg måste jag säga, om inte lite dyyyyr :S  På babyproffsen hade dom iallafall en billigare variant, en baby travel jogger, en sån ska jag ha till mitt barn ;) med liggdel då såklart ;) haha som om jag har ett barn men men man måste ju få fantisera.. eller?


Dejten avslutades på IKEA bland alla nyheter.. eller njae egentligen såg vi väl inte så många.. paris tavlan fanns ju inte ens uppmonterad. mkt besviken faktiskt. men i vilket fall som helst så hittade vi mkt vi ville ha, som vanligt ;)


Överlag var vi VÄÄÄÄÄLdigt duktiga idag! "Fönstershoppade" mest bara.

Men det var lika roligt det... nästan iallafall (hihi).


Av Nina - 2 augusti 2007 11:13

Orolig för mkt. Mm men allt ordnar sig nog, så småningom, hoppas jag! Fasiken vilken träningsverk jag har i benen idag iaf, nu när dom fått vila lite efter allt gående :S Men vill man vara fin får man lida pin ;)


Varför känns vi som främlingar? Var evigheter sen vi var med varandra senast. och vi bor tillsammans. Men nu är det en sån där jobbig vecka igen då man jobbar om varann..


Fråga: Är det inte jobbigt?

Svar: Jooo..


Men kärleken övervinner allt...

eller??

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se