Alla inlägg under augusti 2007

Av Nina - 25 augusti 2007 21:41


haha du har ingen aning vad du pratar om, kan bara skratta...

ANNONS
Av Nina - 24 augusti 2007 13:19

På allmän begäran, här kommer lite grekland bilder! :)


fler kommer så småningom..

ANNONS
Av Nina - 23 augusti 2007 12:13

Hemma. Trist. Tystnad. Ensamhet. Inga telefoner som ringer, ingen som jublar. Gud vad jag längtar tillbaks, underbara underbara Kefalonia. Världens vackraste plats (denna sommar iaf)

Någon gång sticker jag för att aldrig komma tillbaka! hatar hur detta land får mig att må och vad den gör mot min bränna. kom igen, häng kvar, låt mig få njuta av den underbara bruna färgen ett tag till..


Klåparen. och allting är som förut.

Av Nina - 14 augusti 2007 13:54

Så nu är det snart dags. planet lyfter kl 12.20 från arlanda imorrn. tåget går 06.14 från sundsvall. kommer inte bli mkt sömn inatt, om det blir någon alls. har packat färdigt det mesta, det blev en del, haha! Emilie tyckte jag hade mkt bikinisar, men jag förstår inte vad hon menar, 15 är väl normalt!? ;)

Detta har jag iaf packat ner: handduk, 4 klänningar, 1 kjol, 2 shorts, 3 par leggings, 4 bikinisar & 1 baddräkt, brösttejp (haha nå skit jag köpte på h&m som man skulle ha istället för bh, får se om det funkar), 10 trosor (5+5), 5 t-shirts/toppar, 13 linnen/tunikor, 1 långärmad tunika, 1 skjort-klänning, 1 kofta, 2 par skor (sandaler + ballerina). Hmm har jag glömt något tro?? i klädesväg menar jag, necessär och handbagage är jag inte klar med ännu. Tycker jag har kläder med mig för 1 månad. Men man måste ju ha alternativ vem vet vad man känner för att ha på sig där nere ;)

Haha undra om detta platsar bland Patricias I-lands problem??Av Nina - 13 augusti 2007 21:58

fan va skoj vi ska ha brudar :P

Av Nina - 13 augusti 2007 00:21

"Jag sa att jag inte ville, men det var ju inte precis under tvång, haha"

Av Nina - 12 augusti 2007 23:36

Nina@home säger:

ja jag såg att lägenheten låg ute på totalförvaltningens hemsida.. kändes lite sorglig eftersom det är MIN lägenhet men nu va den borta, har nån tagit den??


Anders säger:

ja den är borta, allt är klart


Nina@home säger:

skönt men sorgligt :S


Anders säger:

den är fin


Nina@home säger:

kommer ihåg när vi tittade på den med min mamma och din pappa. de va så många som tittade men VI fick den =)


Anders säger:

jag är less på den. maria oxå, hon kan inte sova här säger hon.Nina@home säger:

maria?? hon har faan ingen rätt å va less på den. den är inte hennes, har aldrig varit, vilken *pip*


Anders säger:

haha ja det är sant. ibland är hon så otacksam.. men det ska bli annorlunda nu, jag ska bli mer självständig.


Anders säger:

men du var snällare så det är svårt
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se