Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Fredag kväll 23:10

Av Nina - 31 augusti 2007 23:10

Så himla bitter över att sitta ensam hemma i lägenheten nu. Det var länge sedan jag var så sugen på att gå ut som nu. Dom andra stack nyss ner till krogen, själv sitter man här med 4 teguila i magen och ska snart gå och lägga sig och upp å jobba imorrn bitti. Men nästa helg då kanske? ;) Är ledig lördag-söndag. Jag är så sugen! Har ju en oöppnad flaska tequila hemma också ;) det måste det bli ändring på..


Idag har för övrigt min lilla gudson namnsdag, grattis arvid :)


Pissdag på jobbet. Allt känns jobbigt nu. Imorrn sticker baby och blir borta 6 dagar. Mycket som tynger och oroar. Varför ska det vara så svårt att få det man vill ha..?

 
ANNONS
 
ida

ida

1 september 2007 10:10

Vad vill du ha då baby? Tell me

http://tpnyhill.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se