Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

Jag har lämnat hjärnan i Grekland

Av Nina - 30 augusti 2007 20:45

Det var ungefär det roligaste som hände mig idag. När Patricia kläcker ur sig att jag har lämnat hjärnan i Grekland. Haha. Och jag hann inte ens berätta det för speedo för det blev så mkt då jag gick hem. Jag säger då det, dålig stil Nina! :)


Nu har jag klarat av 3 av mina 6 dagar i rad... tyvärr har jag dom 3 värsta kvar.. =(

 
ANNONS
 
Ingen bild

Patsy

31 augusti 2007 04:17

Även att du faktiskt bloggar om det :)

 
Ingen bild

Ela

13 september 2007 09:57

Till dig som älskar Grekland, följ med på denna resa. Det var hur kul som helst förra året.

http://www.tallinksilja.com/sv/tab1/hobbyTrips/cruiseZorba.htm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se