Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

vardagen med dig

Av Nina - 28 augusti 2007 22:47

En rolig dag i birsta med lite shopping och mycket skratt och lek. Våldsgästade Katja på henne jobb. Hoppas vi inte är portade där då dom hade ganska bra parpris på ringar ;) lite gratisreklam där då men det bjuder jag på. Sen när jag satt och vräkte i mig hamburgare på Donken ringde ironiskt nog Max. Så jag åkte ner och jobbade 4 timmar. Kändes ganska okej ändå med tanke på att jag inte jobbat på 2 veckor.

Efter jobbet ringde jag emilie och fick lite patrik skvaller (hihi) sen åkte jag till ica för att hämta ut ett paket. Men vad säger dom där om inte att mitt paket inte har kommit än (!) fast det står KLART och TYDLIGT på avin att jag fick hämta ut det efter kl 17 IDAG. Just det, idag! *Morr*

Istället drivade jag hem till mina pojkar och tog med dem ut på promenad. Först hamnade vi hos svärfar där elton o jag va lite med elina och männen pratade jakt. Sedan hamnade vi hos svärmor som bjöd på nybakta tekakor. Perfekt med tanke på att jag var jättehungrig =)


Det är vardagen med dig. och jag älskar varje minut av det.

 
ANNONS
 
Katja

Katja

29 augusti 2007 09:54

Tjoho! :) visst var det fina priser...? ;)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se