Direktlänk till inlägg 28 augusti 2007

Så glad...

Av Nina - 28 augusti 2007 00:29

...att jag har dig. Du är guld värd. Jag säger det väl inte alltför ofta. Det är du och jag, som på hedbergska och paris. Två underbara perioder i mitt liv, tänk om allt kunde vara så enkelt igen. 


 
ANNONS
 
Sara

Sara

28 augusti 2007 09:16

haha nej skor har jag inte ännu men jag har ju ett år på mig att köpa det xD sedan tänkte jag kolla om du hade några snygga örhängen och armband som matchade. dock är klänningen genomskinlig så vad gör vi åt det`?

http://sarakarolina.blogg.se

 
Katja

Katja

28 augusti 2007 11:08

bokade ni ospecifierad resa eller specad?

http://candygal.blogg.se

 
Ingen bild

Ida

28 augusti 2007 11:42

Älskar dig gumman. Du är min guldkalv! Idag blir det repris av igår hoppas jag!!! Du och jag, te och teve, Arvid och dator, ringar och hotell. I November smäller det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se