Direktlänk till inlägg 27 augusti 2007

Förbannade måndag!

Av Nina - 27 augusti 2007 16:49

Sjuuukt dryg dag. Har besiktat min gamla lägenhet på köpmangatan idag. Men det gick bra, tillslut. Annars inte mkt. Skulle sätta in pengar på banken så jag kan betala mina räkningar innan den sista. Men vad har hänt då om inte att alla handelsbankar i hela Norrland har kraschat (dubbelsuck).

För övrigt! Hur fasiken ska jag kunna klara mig på 9 pass i september????? Har hyra och en massa räkningar som ska betalas. Jag behöver ett nytt jobb nu.


Har lust att titta på Greys. Men vad fasiken har hänt med säsong 4? Det var ju evigheter sen man laddade ner säsong 3. Kom nu tack. One tree hill får också gärna fortsätta någon gång. Less på serier som tar uppehåll sisådär ett år i taget.


Igår var jag och hälsade på emilies lilla vovve. Han var bara såå söt. Man blir så sugen på en egen liten, men sen minns man allt jobb och all tid det krävs. Nä jag har ju min lilla baby peltåa, that's enough, for now :)


För övrigt har jag laddat upp Grekland bilderna på bilddagboken nu, http://ninan.bilddagboken.se/

 
ANNONS
 
Sara

Sara

27 augusti 2007 19:52

gå in och kolla min blogg och du får se något storartat xD du kommer bli chockad vs. stolt xD :D

http://sarakarolina.blogg.se

 
Katja

Katja

28 augusti 2007 10:31

Såg att det var jättemånga som fått lite passa i september... Det är tråkigt! Men dom måste ju anpassa efter försäljningen tyvärr!

http://candygal.blogg.se

 
Katja

Katja

28 augusti 2007 10:35

Föresten! Ett såntdär thai-air-plan du hade tagit kort på har jag åkt meeeed! =) Woho!

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se