Direktlänk till inlägg 23 augusti 2007

@home

Av Nina - 23 augusti 2007 12:13

Hemma. Trist. Tystnad. Ensamhet. Inga telefoner som ringer, ingen som jublar. Gud vad jag längtar tillbaks, underbara underbara Kefalonia. Världens vackraste plats (denna sommar iaf)

Någon gång sticker jag för att aldrig komma tillbaka! hatar hur detta land får mig att må och vad den gör mot min bränna. kom igen, häng kvar, låt mig få njuta av den underbara bruna färgen ett tag till..


Klåparen. och allting är som förut.

 
ANNONS
 
Ingen bild

tony

23 augusti 2007 23:25

vilket fint nytt presentationskort!! fino fino!!!

 
Katja

Katja

24 augusti 2007 09:44

Får man se mer semesterbilder eller? Varför har du ingen användare på resedagboken.se DO IT! :) Du hittar mig där också!

http://candytgal.blogg.se

 
Cow

Cow

24 augusti 2007 11:21

Du jag är iaf jätte glad över att du är hemma igen så jag får sätta dig i skuggan tills du är blekare än mig =)

http://powercow.bloggagratis.se

 
Ingen bild

emilie

24 augusti 2007 20:22

mysiga bilder hurruduru! Vore kul om vi kom iväg nästa sommar till "norge/grekland/turkiet" haha ;D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se