Alla inlägg under juli 2007

Av Nina - 5 juli 2007 14:12

Vilken slapp natt det blev igår ändå. Skööönt de. Hade nog inte pallat annars, mådde som ett överkört tåg största delen av kvällen. Jag o Elin tog en "femma" på 50min runt 2-tiden. Haha. Det var grejer det. Kändes bra att prata med nån som har haft det som jag. Man är ju inte ensam ändå, även om det känns som så just då.

ANNONS
Av Nina - 3 juli 2007 18:06

klockan är 22:58 och jag har nyss målat naglarna i "flames" från h&m. fanns med i mitt lilla paket som jag hämtade ut idag. i det fanns nagellacket, min zebra bikini som jag väntat på länge nu, en lång vit skjortklänning, en puderrosa top likadan som jag redan har en kakigrön. Den var på rea. Plus fotlotion och fotsalt, sånna där små påsar för typ 14.50 Var bara tvungen å köpa, har aldrig sett för fötter förut bara för hår och ansikte. Och det var typ gurka, min favorite :P

Om ca 1 timme fyller baby 22år. Ifall jag glömmer det imorgon så GRATTIS FRIENDIS! =)

Var på glasbanken och storhandla idag innan jobbet. haha gömde snabbt undan kvittot i väskan men summan började på 4 och var 3-siffrigt så mycket kan jag säga ;) Fundera på att köpa nya absolut pear men den va så dyr :S 240 spänn för en 70. Så det blev en explorer för 99 spänn istället :P Budgetvarianten funkar minst lika bra. Så imorrn blir det screwdrivers heeeela kvällen för mig.
Kommer ha fullt upp hela daga. Första gänget kommer 12. Och andra gänget kl 17.30 och därimellan ska vi hinna grilla och göra oss iordning så vi kan sticka ner på GF direkt när de andra gänget sticker (hihi). Hoppas det andra gänget inte har något emot att man tar sig en sup till middan innan de kommer, och troligen medan de är här också.

Annars så tycker jag himla synd om gulliga Matte faktiskt. Hans moppe blev stulen igår utanför husfönstret. Och den va låst även. Vilken himla IDIOT går in på ett bostadsområde och stjäl en låst moppe utanför huset. Han ska skjutas. Så nu är mini Filip och pappa Filip ute på skallgång i Bosvedjan. Hoppas han får tillbaks moppen, han hade ju nyss köpt den för 8000. Måste kännas lite tufft att betala av något som man inte ens har kvar längre.

ANNONS
Av Nina - 2 juli 2007 18:11

Någon som sett denna nya talkshow på 3:an? Går runt 14-tiden på vardagarna. Tror aldrig jag sett något sämre i hela mitt liv. En galen kvinna som sprinegr runt å skriker och lagar VIDRIG (den ser iaf oätlig ut) mat.  Konstiga grytor och rätter som farmor skulle kunna laga. Ungefär som maten vi åt i Montmartre när vi var i Paris. Konstigt hopkok i grytor. Undrar bara vems ide det var att ge henne en egen talkshow? Är det någon som ser på den överhuvudtaget?? I sånna fall, RING MIG OMGÅENDE! Vi var en del att prata om du o jag..

Av Nina - 1 juli 2007 18:09

Var Var ju på Arvids dop i lördags. Gick riktigt bra, Arvid var en ängel. Däremot hade det större barnet lite svårt att stå still på slutet. Utan dina Andetag blev ju också perfekt, det måste verkligen vara min bästa Kent-låt. Ska ju ha den på min begravning (ja det är en lång historia). Ida var så duktig på dopet, gick runt å va värdinna och pratade med alla och hade fixat med fika och grejer. Ännu en anledning till att INTE JAG ska ha barn. Sen skulle jag inte ha så många att bjuda på dopet heller.

På tal om det så kom jag o andreas in på vilka vi skulle bjuda på vårat bröllop häromdan. Jag vill ha ett litet bröllop, han ett stort med ALLA han känner. Tusen avlägsna släktingar från Norrbotten som jag aldrig träffat och säkert aldrig kommer att träffa heller, men som han träffar på släktträffen en gång om år och har bra kontakt med enligt honom. Jag vill ha ett litet sommarbröllop med närmsta släkten och vännerna. Skulle egentligen vilja ha det utomlands på en öde strand men det är väl en hopplös dröm antar jag. Får nöja mig med ett litet mysigt kyrkbröllop. Galtströms kyrka skulle bli bra. Sen skulle det bli bröllopsresa. Jag föreslog Paris men det förslaget nobbades helt. Andreas röstade mer för Västindien eller nå sånt, exotisk och långt bort. Paris låg för nära Sverige, suck! Jaja, lite sol skadar ju inte. Men man vill ju att det ska vara romantiskt dit man åker.

Svårt sånt där. Vuxengrejer. Jag kommer nog aldrig bli vuxen. Tycker jag är tillräckligt vuxen nu som har körkort å kör bil, har köpt vovve och egen lägenhet. Men man vill ju ha något mer, något som gör livet värt att leva. Behöver något slags bevis på att du älskar mig, på att jag inte bara är någon du tar för givet. Du gjorde ju sånna saker för henne, saker du aldrig har gjort för mig.  Men du verkar inte förstå. Jag är väl helt enkelt inte en sån tjej man kämpar för.

I Know him by Heart.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se