Alla inlägg under juli 2007

Av Nina - 26 juli 2007 22:01

Tittar på höstkläder och blir sååå sugen på att åka på höstresa a´la Paris. Förra hösten shoppade man kläder man kunde ha i Paris. Underbara Paris. Längtar tills jag får åka på min "sista resa innan vuxenlivet".


baby tittade förbi förut och gjorde min dag. älskade älskade, kan vi inte ha det såhär för alltid? Men så fort du åker blir jag super deppig, allt känns hopplöst. Känns som om jag kommer förlora dig när som helst, som om du bara är min på lån. 


Jag hatar verkligen att vara såhär pank! Och nästa månad kommer bli lika hemsk.. hur ska jag då kunna betala av gamla fakturor och krediter? hur ska jag då kunna bli den perfekta frun? suuuck! :S

ANNONS
Av Nina - 26 juli 2007 15:51

"Simba gillar inte svarta"  ;)

ANNONS
Av Nina - 26 juli 2007 13:13

Jobba flitiga lilla myra, jobba! :)


Känner mig som en flitig liten myra nu när jag är hemma hos mamms och papps. Har varit på långpromenad med hundarna, lagat lunch åt mig o syrran, legat ute å solat och läst 3 första kapitlen i "män som hatar kvinnor", hittat 2 jobb som jag ska söka, diskat (eller nja, startat diskmaskinen kanske jag borde skriva). Man är verkligen effektiv när man är här ute! har redan fått mer gjort på 5 timmar än jag får på ett helt dygn hemma. kanske är det för att jag kan koppla av och inte känner stress för jobb å sånt. här kan man liksom bara vara. jag vill också ha ett sånt här hus en dag. helt perfekt. inte för avskillt men ändå så pass att man får ett privatliv, man märker ju knappt av grannarna även fast dom finns alldeles bredvid.


Var iallafall lite orolig för att gå ut med båda dogsen samtidigt. brukar ju ha tillräckligt med problem med bara elton ibland, han har ju blivit så dragig. men till min stoooora förvåning så gick det ju kanon! elton var hur duktig som helst. han fann sig i att gå i kortare koppel vid min sida och simba fick strosa på själv lite längre fram. Jag kände mig såååå stolt! Det här fixade vi ju kanoners killar. MEN SEN! Nere vid ljungan, på den smala delen (såklart!) möter vi en kvinna med en svart flattis liknande hund. Och Simba som inte gillar svarta hundar (!)  Enda sen han var liten och blev attackerad av en så skäller han alltid åt svarta hundar. Men det visste ju inte jag då. Så jag stannade vid vägkanten med mina två duktiga hundar (trodde jag) och tänkte låta den andra kvinnan gå först. Men sen precis när hon passerar börjar Simba (stor golden retriever kille på 40kg) dra och skälla. och börjar han så börjar ju även elton. men jag var inte riktigt beredd på simbas dragning så jag tror jag förlorade en arm där. jag lyckades iallafall så stopp på simba innan han hann fram till den stackars kvinnan med hunden, hon såg helt skräckslagen ut (moahahaa). Så allt gick ju bra tillslut. Men ändå! Inget bra avslut på en sån bra promenad! Suck, känner mig lite besviken. Hoppas det går bättre på kl 5 promenaden.


Wish me luck! ;)

Av Nina - 25 juli 2007 22:03

Min man, min man ;) jag blev kär i en spökstad och den 16-17 nov måste jag få se dig igen. det här är en chans man inte kan missa. så mycket minnen. det var du som gjorde mig till jag. när du är tunn som luft så är du nästan perfekt. kunde inte ha sagt det bättre själv.

Idag lyssnar jag på noll. Förlåt mig men du är allt jag har.


det enda problemet. hur fasiken ska jag få tag på 350 spänn tills nästa vecka? Är ju pank till 15 augusti :S


Av Nina - 25 juli 2007 00:41

Det här är verkligen nånting jag vill. Tänker på det hela tiden. Ser fram emot det så hiiimla mycket. Du gör mig så lycklig. Jag vet att det kommer bli perfekt. Jag har aldrig älskat någon som jag älskar dig, skulle kunna äta upp dig, får aaaaaldrig nog! Du underbara, underbara, underbara. Älska mig. Ta hand om mig. Stå ut med mig. Gör mig lycklig.


Grekland kommer bli once in a lifetime!!


Du och jag för alltid.

Love.

Av Nina - 24 juli 2007 10:53

And I will love you baby always
And I'll be there forever and a day always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and the words don't rhyme
And I know when I die you'll be on my mind
And I'll love you always.

Av Nina - 23 juli 2007 18:44

Hade en sån underbar dag igår. Det var ju bara typiskt att babys dator skulle braka ihop, han som hade sett fram emot det här sååå läänge. Det är ju förjävla typiskt.


Vi 2. Love.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se