Direktlänk till inlägg 31 juli 2007

Tisdag 22:18

Av Nina - 31 juli 2007 22:02

Ännu en dag med bara jobb jobb jobb. Hade en orolig natt men lite sömn. Gick och la mig runt kl 1. Ensam för baby spelade poker (sällan hmpf). Låg och väntade på honom i sängen men medans jag väntade måste jag ha somnat. Vaknade iaf strax efter kl 5 med värsta paniken! Vände mig om och upptäckte att baby inte var där (!). Öppnar sovrumsdörren och hör snarkningar inifrån vardagsrummet. Och vad hittar man där om inte en mansgris som somnat med teven på. Suck! Så jag gav honom en rak höger så han vaknade, moahaha! Gick irriterat och la mig i sängen igen med elton. honom kan man lite på ;)


Vaknade igen cirkus 3 timmar senare av att klockan ringde. Gäsp! Upp o hoppa, på med kläder och ut med elton. 10min. In i duschen. Gjorde iordning frukost och sminkade mig samtidigt. Haha eller frukost och frukost.. två rostmackor i farten!


Sen började den långa färden till jobbet! startade kl 9 och var framme en timme senare. gick vägen genom stan och tittade lite i skyltfönstrena. typiskt att enda gången man har tid att gå på stan så är djävulskapet inte öppet, hihi! kanske bäst det med tanke på att jag är pank.


Efter ganska precis 5 timmars slitande i värmen kommer NI in. Du och HON. Såg er i förbigående. Låtsades inte ser er. Orkade inte se er. Besides, jag får ju ändå inte prata med dig. Sen när ni gick kändes det som värsta spärren som släpptes. Som när man bara vill sätta sig ner och gråta när det är över.


Prommade hem från jobbet idag också! Riktigt duktig av mig måste jag säga. Känner mig som en riktig friskus. Speciellt med tanke på att det enda jag har ätit idag är 2 sallader. och ja lite godis som jag tog när jag kom hem då. men godis blir man ju inte tjock på, inte jag iallafall ;)

Det är riktigt skööönt att gå. Det värker så härligt i benen och vaderna efteråt. Ska försöka gå till jobbet varje dag denna vecka och nästa, tills det är dags för Greece.


Applåder till mig!

Tack.,,

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

1 augusti 2007 18:49

haha jag förstod att du såg dom !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se