Direktlänk till inlägg 30 juli 2007

1 dag avklarad, 2 dagar kvar..

Av Nina - 30 juli 2007 21:42

Usch vilken hemsk dag det var på jobbet idag. Massa folk och inget fungerar som det ska. As usual. Och jag hade en sån konstig känsla i magen. kände mig så vek och svag. som om jag inte orkade. på slutet var jag bara som en robot, pratade inte med nån bara gjorde det jag skulle, jävligt långsamt men jag gjorde det ju iaf ;) Har aldrig blivit lyckligare av att gå gå hem 4 minuter tidigare ;)

Kom hem och satt mig framför datorn. Skickade några Kent godingar till friendis, han ska börja lyssna in sig nu. Surrade lite med ida innan det var dags för lyxfällan och mammasysslor för henne ;) sen blev det bara du och jag kvar.

Tokfian. Nu vet jag vem som är hetast i njurunda! ;) Känner mig hedrad och utvald., Tack.


 "Haha, fan vad skönt det är att prata "kärleksproblem" med dig, nina ;D

känns som om du förstår så jävla bra" =) 
ANNONS
 
Elin

Elin

30 juli 2007 23:37

Det sistnämnda är så jeauvla sant i alla fall =) Men det där med "hetast i njurunda" kan du glöööömma :D Jag måste ha slagit i huvet eller nåt.. (eller lite för mycket alkohol) Haha;)

http://www.elinnorberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se