Direktlänk till inlägg 27 juli 2007

waltzing mathilda

Av Nina - 27 juli 2007 23:58

Sitter och funderar på allt som kan hända. Hur ens framtid kommer se ut. Hur du tänker och känner. Du säger en sak men vad menar du egentligen? snälla berätta om jag hoppas i onödan. kom och slå ner allt hopp nu så jag inte blir mer besviken längre fram. men innerst inne hoppas och vet (?) jag att du vill som jag. men då finns det ingen återvändo, du och jag för alltid my love!!


jag kan se mig själv vakna upp med dig varje morgon resten av mitt liv..

(5 juni in my heart!)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se