Direktlänk till inlägg 27 juli 2007

18 dagar kvar!!

Av Nina - 27 juli 2007 10:09

Va in på fritidsresors hemsida idag. tänkte kolla om det kommit några uppdateringar på "the trip". istället hittade jag en kolumn med vädret i grekland idag. Den såg ut enligt följande:


Kefalonia 34 °C Korfu 30 °C Kreta 28 °C Patmos 26 °C

Peloponnesos 32 °C Rhodos 32 °C Samos 25 °C Symi 29 °C


Hihi gissa till vilken av öarna vi ska till? KEFALONIA, of course! Varmast med sina 34 grader. Nu börjar det krypa i kroppen, längtar som en tok! Fan vad underbart det ska bli därnere. Sola. Bada. Äta god mat. Se alla vackra platser. Knäppa massa kort. Få vara med min älskling dygnet runt i 1 vecka. Ska bli once in a lifetime!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se