Alla inlägg under juni 2007

=)

Av Nina - 11 juni 2007 17:46

Nina säger:

imorrn ska vi börja flytta iallafall

Elin. säger:

nääe gud vad underbart

Elin. säger:

äntligen, liksom hehe

Nina säger:

japp äääntligen efter allt strul..

Elin. säger:

måste kännas underbart

Nina säger:

jaa verkligen

ANNONS
Av Nina - 10 juni 2007 17:38

Knepigt när någon dör. Bara försvinner sådär. Även om det inte är någon man känner så är det sorgligt. Många har dött i veckan. Povel Ramel och den där dansbands killen tex. Dansbands killen var ju tragiskt men Povel Ramel berörde mig inte särskilt. Men sen hörde jag om dig. Du har varit borta ett dygn nu, ingenting i tidningen ännu. Så himla hemskt. Du gick för att äta på max och dog på vägen hem. Alldeles ensam mitt i natten. Jag känner dig till namn och utseende men har aldrig sagt ett ord till dig, eller kanske om du handlat av mig någon gång men tyvärr inget jag lagt på minnet. Man serverar ju så många människor, ser så många ansikten.. tillslut ser alla likadan ut. Men du var så ung, hade hela livet framför dig. Det känns så orättvist. Och du var ju en bra kille, ingen huligan eller drägg, inte som så många andra från Njurunda. Det känns så typiskt att detta ska hända någon som dig. Jag känner för din syster o dina föräldrar, kan inte ens föreställa mig vad dom går igenom nu.

Det finns några få som berör mig.
You made a mark inside my heart.

ANNONS
Av Nina - 8 juni 2007 17:45

Sitter här ensam vid datorn. klockan är 10:25 så normala människor har ju klivit upp nu. Men mina killar sover. Det är strålande sol ute och här sitter jag i en deprimerande liten lägenhet. Det här kommer bli en tråkig helg, har absolut ingenting att göra. Jag som vill börja greja med lgh, men den vet vi ju inte ens när vi kommer få. Fattar dom inte att vi kanske också vill få en chans att planera å greja. Nej nej, dom lär ju ringa oss samma dag som dom är klar och säga att vi kan komma och hämta nyckeln. Så irriterande. Det kändes som om hela världen rasade samman när vi fick beskedet igår. Och det värsta är att inget förstår.. vi har ju all tid i världen att flytta, vi behöver inte ha så bråttom, dom har rätt att vara där hela månaden ut.. inga optimister här inte. Suck suck suck. Om du bara kunde förstå, sörja med mig och kämpa och ligga på så vi får den så fort som möjligt.. men nej då, du bara nickar och förstår och bryr dig inte alls känns det som. Fuck.

Av Nina - 7 juni 2007 17:44

Så himla besviken. Ringde Jim nu. Tydligen var dom inte klar med allt, pannan krånglade i det nya huset så dom kunde inte sova där. Bodde därför alltså fortfarande i lägenheten, våran lägenhet. Och han som sa så klart och tydligt att vi skulle få nycklarna fredag den 8 juni, det är imorrn. Det var ju en del av avtalet. Fan om vi bara hade ringt tidigare och tjatat lite, då hade dom kanske hunnit få det färdigt. Han hade ju trots allt en kompis som skulle fixa pannan men som inte hade haft tid än, jag tror att han bara är lat. Det här måste lugnt vara dom värsta människorna jag nånsin haft att göra med. Skandal. Strul från början till slut. Och jag som tagit ledigt den här helgen för att flytta å allt, åsså blir det inget. jag som behöver jobba, behöver timmarna. så nu kommer jag alltså inte kunna vara ledig när vi ska flytta... så jag kommer missa hela flytten, kommer inte få vara med och bestämma. Nä allt är så JÄVLA FULT gjort av dom. har dom liksom inget samvete???

Av Nina - 7 juni 2007 17:44

Går bara runt och väntar på att få börja flytta in. Längtar tills vi får nycklarna så vi kan åka dit och planera, börja mäta och förhoppningsvis måla.. och förstås att få visa upp den för alla. Tänk om den inte är lika fin som jag minns den. Var ju ett tag sen man såg den, har nästan glömt hur den ser ut. Har ju några kort men dom är ganska dåliga och tagen i en dålig vinkel. Jag beställde iallafall 3st gardiner igår kväll på internet. Blev bara 400kr så det var väl acceptabel nätshopping, det är ju trots allt något som vi måste ha. Hmm undra om baby köper det resonemanget?! hihi. Han har ju fått i uppgift att övervaka mitt shoppande i sommar, jag kommer ju inte ha råd med så mycket om jag ska lägga undan till resan och betala alla räkningar. Hoppas att baby får iväg sin lägenhet lite tidigare så slipper vi stå med dubbla hyror och får mer pengar över till lägenheten. Nu har vi ju iallafall stålar till sängen :) Nu måste vi skramla ihop till byrån som kostar 1500kr. Och eventuellt till en garderob också. Åsså måste vi köpa den där ljusspiralen på Boom, fast den kostar ju typ bara 300kr så det är väl en ganska billig grej. men sen ska jag ju storshoppa tavlor också. kommer bli lite storstadstema. Har redan införskaffat Paris tavlor och har nu siktet inställt på the big apple ;) IKEA har några riktigt fina, likaså gallerix. Och sen måste jag köpa blommor till alla mina krukor, fast jag har redan tittat ut vilka jag vill ha.. men det kommer ju också gå på några lappar. En blomma kostar ju 199kr. Och sen måste vi skaffa lite belysning, har även här spanat in några på IKEA. och möbler till balkongen.. och hellst skulle vi vilja ha en grill också.. hihi!! kommer bli dyrt det här ;) Man skulle ha jobbat på IKEA då har man ju procent å allt.. tänk vilken dröm för IKEA freaks som oss...

Av Nina - 6 juni 2007 17:42

Har försökt få tag på min musa heela dagen idag, men det verkar omöjligt.. Ville ju höra hur det går med huset o mannen. Sen hittade jag en klänning när vi var på stan som jag ville ha, tänkte ha den på dopet och ville kolla med mamman först så den var acceptabel. Men eftersom hon inte gick att få tag på köpte jag den ändå.. kostade ju "bara" 298kr på H&M och det fanns bara 3 stycken kvar, i strl 38, 42 o 44. Som tur var kunde jag ha den i strl 38.  Så jag var ju tvungen att slå till, det var som ödet ;) Sen hade jag fått skatteåterbäringen så jag var tvungen att unna mig en till top när jag ändå var på stan. En jättefin rosa för 149kr. Ska jag ha imorgon på pappas födelsedag.
Aja men du kanske läser det här innan jag får tag på dig så då vet du ju vad jag ville.. du är väl kanske ute på ön idag, vad vet jag. Nu ska jag iallafall kolla på Sverige-Island matchen, hoppas den blir lika spännande som matchen mot Danmark ;)

Kisses!!

Av Nina - 5 juni 2007 17:34

Hade en sån där alldeles underbar morgon, helt perfekt. Baby klev upp å gick ut med elton o gav honom frukost så jag fick sova. sen kröp han ner hos mig i sängen igen o myste. och det var där, på morgonen i sängen som vi hade vårat momento. och det kändes som om bomberna skulle komma nu så skulle jag dö som en lycklig människa. du är så snäll mot mig, tar hand om mig fast jag vet att jag ibland går dig på nerverna. du lagar mat åt mig och är snäll med min hund (ja för det mesta iaf ;)) och nu har du köpt mig en lägenhet också, eller ja jag betalar ju också men ändå. du ger allt för jag ska vara lycklig å inte bli besviken på dig. men guess what, jag kan se mig själv vakna upp med dig varje morgon resten av mitt liv.

Av Nina - 2 juni 2007 17:40

jag var bara tvungen att gå dit. bara för att få veta. ååh gud va glad jag är att jag gjorde det. allt är precis som förut, han är precis som förut. stackars maria. eller egentligen inte, han är ju en bra kille. fast han har ju vissa dåliga sidor som jag inte gillar. och allt prat med alla tjejer är detsamma.
men va faan, det känns som om jag har fastnat där jag är nu. allt känns så tråkigt, tristess. vardagen bara rullar på och du verkar inte bry dig. du verkar nöjd, verkar vilja ha det såhär. men jag vill ha något mer.
Varför nöja sig när man kan få det bättre??
Jag blir så frustrerad, uttråkad. Du måste underhålla mig. Det räcker inte med en teve och mat på bordet.
Jag kanske är bortskämd, jag vet inte. Men jag vill ha nånting mer.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se