Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Tråkiga Onsdag

Av Nina - 27 juni 2007 17:51

Enda dagen på hela veckan då man är heeelt ledig, och vad gör man? Städar, tvättar, har jävligt tråkigt. Suck. Och det svider på foten, åkte till vårdcentralen förut idag men dom grisarna sa att jag skulle åka till Njurunda. Även att jag fick en lapp om jag ville skriva mig i stan istället men jag kunde ändå inte få komma in då. Idag har jag inte ens fått på mig skorna, det bara blöder och svider =( men inte fan finns det nån hjälp att få. Att man ska behöva åka 2 mil för att få en salva. Och där är det inte ens öppet på eftermiddagarna.

Kom på idag att jag umgås typ inte med nån nuförtiden, förutom med Andreas då. Och föräldrarna som hälsar på regelbundet, sen träffar jag typ inga andra, privat alltså. Fast gulliga Elina var här idag, hon är så vuxen o gullig. Snäll. Hon följde med oss på våran jakt efter vård och sen åkte vi på ica bergsgatan och köpte tröstgodis för 2,90hg. Hoppades på att det skulle muntra upp mig men inga framgångar hitills.

Har fortfarande ingen lösning på garderobsproblemet heller. Kommer liksom inte kunna hämta den imorrn =(

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se