Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Vi åkte till IKEA...

Av Nina - 27 juni 2007 17:50

...och skulle köpa våran byrå. Hade äntligen fått med friendis på att nu är rätta tillfället att köpa den. Vad väntar vi på liksom när vi ändå bestämt oss för att köpa den??!! Så vi åkte alltså till IKEA, strosade runt på övervåningen och skrev upp hylla och fack duktigt på mobilen så vi inte skulle glömma. Noterade att vi skulle ha med oss 2 kartonger därifrån. Åker ner på nedervåningen och plockar på oss ett lakan, 2 lampor och 2 blomkrukor, tar en vagn och går mot tag själv lagret. Hylla 24, fack 3 (haha jag minns det fortfarande). MEN VA FAAAN rent ut sagt, när vi kommer dit ser vi att en av kartongerna är alldeles för lång för att den ska få plats i bilen =( och att byrå-j**eln (ursäkta mig) väger 70kg. Suck suck suck. När vi äntligen hade bestämt oss och åkt dit å allt. Var ju precis vid kassan. Nä så nu måste vi ragga upp nån med större bil som vill följa med oss dit på torsdag eller fredag (blink blink). Då ska vi ju ändå hämta garderobe som vi beställt på Jysk. Spännande spännande.

Så är det någon med stor rymlig bil (förslagsvis en kombi) som känner för att åka en sväng till Birsta så är det bara att slå en pling! Jag väntar vid telefonen! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se