Direktlänk till inlägg 26 juni 2007

I´m going under..

Av Nina - 26 juni 2007 17:49

Dessa dryga dagar avlöser varandra. Jobbar natt, kommer hem runt 4 och kan inte sova. Sitter vid datorn eller tittar på teve tills jag somnar. Kliver upp runt kl 1 bara för att inse att jag snart ska va på jobbet igen. Käkar frukost, dushar å gör mig iordning, ytterligare en timme har försvunnit. Sen kommer paniken, jag kommer inte få något gjort idag heller.


Fast idag diskade vi mängder med disk i 2 lägenheter, lyckades samla ihop 3 stora svarta max soppåsar med skräp och åkte till birsta och beställde en garderob. På torsdag får vi hämta den :) Den va i ek och hette Paris ;) Kan ju inte bli så mycket bättre tyckte vi. Så på torsdag kan vi förhoppningsvis börja packa upp lite kläder så vi får lite bättre ordning här iallafall.

Nä nu är klockan 04:03 och jag ska dra mig tillbaka. Antingen går jag och lägger mig och läser Gåtornas Palats av Dan Brown (han som skrivit Da Vinci koden =)=)) eller så lägger jag mig i soffan och tittar på Ally McBeal säsong 2.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se