Direktlänk till inlägg 21 juni 2007

Livet blir inte alltid som man tänkt sig

Av Nina - 21 juni 2007 17:47

Hinner inte skriva någon uppsats, har ont om tid men kände att det var ett tag sen jag uppdaterade. Har flyttat in i nya lägenhetis nu, det mesta iallafall. Måste fortf flyttstäda i gamla lägenheterna, suck jobbo jobbo. Men jag älskar iallafall den nya lägenhetis, här kan jag tänka mig att bo länge länge. Annars så har jag inte sagt ett ord till grisen sen igår kväll. ingeting i bilen hem och ingenting när vi kom hem, gick bara å la mig direkt. och nu sover han, såklart (besviken). Nä nu ska jag vattna blommorna, smälla i mig en macka och driva och hämta min lilla baby. Den enda som aldrig gör en besviken. Den enda som älskar en villkorslöst, trots ens fel o brister.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se