Direktlänk till inlägg 10 juni 2007

Du finns inte längre...

Av Nina - 10 juni 2007 17:38

Knepigt när någon dör. Bara försvinner sådär. Även om det inte är någon man känner så är det sorgligt. Många har dött i veckan. Povel Ramel och den där dansbands killen tex. Dansbands killen var ju tragiskt men Povel Ramel berörde mig inte särskilt. Men sen hörde jag om dig. Du har varit borta ett dygn nu, ingenting i tidningen ännu. Så himla hemskt. Du gick för att äta på max och dog på vägen hem. Alldeles ensam mitt i natten. Jag känner dig till namn och utseende men har aldrig sagt ett ord till dig, eller kanske om du handlat av mig någon gång men tyvärr inget jag lagt på minnet. Man serverar ju så många människor, ser så många ansikten.. tillslut ser alla likadan ut. Men du var så ung, hade hela livet framför dig. Det känns så orättvist. Och du var ju en bra kille, ingen huligan eller drägg, inte som så många andra från Njurunda. Det känns så typiskt att detta ska hända någon som dig. Jag känner för din syster o dina föräldrar, kan inte ens föreställa mig vad dom går igenom nu.

Det finns några få som berör mig.
You made a mark inside my heart.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se