Direktlänk till inlägg 28 maj 2007

Everything´s gonna be alright, everything´s gonna be okay..

Av Nina - 28 maj 2007 17:53

Allt börjar ordna sig nu. Checken från banken är fixad. Kontanterna är uttagna. Möte med hsb för överlåtelse är inbokat imorrn. Äntligen får man lite ordning o reda. Det värsta är att dom grisarna hsb skulle ha 500kr var av oss i inskrivelseavgift. Det var det fjantigaste jag hört talas om på länge. Längtar tills vi får börja flytta o tills man får åka på ikea å shoppa loss ;) ska bli såååå roligt. Sen när vi har börjat fått iordning sticker vi till Grekland en vecka. Längtar så jag håller på å dö. Har haft så mkt annat att jag knappt haft tid att tänka på det men nu har det börjat komma upp igen. åååh vad underbart vi kommer ha det. Är så lycklig nu, snälla låt det vara såhär heeeela sommarn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se