Direktlänk till inlägg 23 maj 2007

Trodde du va min vän!

Av Nina - 23 maj 2007 17:54

Så less på all skit man får ta på det där stället. Igår va fan droppen. vad har du för rätt att säga sådär om mig? Jag som trodde att du va min vän.. men jag måste ha lurat mig själv. Och det jag definitivt inte fattar är hur du kan säga att  "hon brukar göra sådär, ljuga.." vad grundar du det på?? hur kan du veta, du har väl inte varit med!!?? Och inte ens när man säger nej jag är inte med honom/henne tror ni oss utan då hör ni tjejröster i bakgrunden och det måste ju såklart vara jag för det kan ju inte vara hans syster eller en främling på stan. Han kan ju inte vara med någon annan tjej än mig. Va faan ska man måsta göra för att ni ska tro en? Så jävla fult gjort, har lust att bara sluta. Men då blir det bye bye lägenhetis (snyft). Vilken mardrömssituation man hamnat i. Ska man måsta vara kvar bland folk som tydligen tycker illa om en och pratar illa om en bakom ens rygg?? Ska man måsta vara på ett ställe som bryter ner en totalt?? Och att man har varit lojal mot det där stället i 2 år och offrat både skola o fritid det spelar ingen roll. Nä plötsligt känns det där med lägenheten väldigt osäkert. Snart står vi där båda två med skulder upp över öronen och inget jobb. Ge oss ett jobb!!!!!!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Liiiiiinda

27 juli 2007 21:39

Vadå? fattar juh ad du menar men vem är det som snackar skit bakom ryggen ? ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se