Direktlänk till inlägg 20 maj 2007

Denna väntan...

Av Nina - 20 maj 2007 17:57

Jag tror aldrig att jag har velat att det ska bli måndag så fort förut.. på måndag öppnar banken igen, på måndag hör han av sig igen om lägenheten.. på måndag ska förhoppningsvis allt vara klart. Och kommer det här inte gå i lås vet jag inte vad jag kommer ta mig till. Har ju liksom ställt in mig på att bo där (hihi).
Har ju planerat tavlor o säng o balkongen å de. Vill inte ge upp allt det.. ;)

Skönt att vara ledig idag, äääntligen!! Som jag har jobbat den här veckan alltså. Och så mycket folk som det har varit. Behöver verkligen en slapp shoppdag med Ida o Arvid nu, hoppas det blir av idag. Hoppas hoppas hoppas :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se