Direktlänk till inlägg 17 maj 2007

Lägenheten

Av Nina - 17 maj 2007 17:55

Idag har vi varit o tittat på lägenheten, jag som nästan hade gett upp. Tog ju så lång tid innan dom hörde av sig. Ååååhh va underbar den va. Så himla ljus o snygg o fräsch.. och balkongen och utsikten.. och en perfekt liten promenadstig för pelt nedanför huset ;) perfektimo. och han ville göra en deal också. fan vi kan inte låta den där lägenheten glida oss ur händerna. Där vill jag ju bo!! :D
Har redan tänkt ut vilka möbler vi ska köpa till och vilka tavlor. En grå fondvägg i vardagsrummet ska bli svart. Sovrummet ska få Malm säng och byräer. Det går på några tusingar på ikea. Gäller att spara i sommar nu då.. speciellt eftersom vi ska till grekland också. Fast jag kan ju ta pengarna jag får för kameran o soffan och lägga på en ny säng. Borde ju bli iaf 2000 spänn för dem tycker jag. Det blir fin fint det.

Imorrn kommer däremot det svåra uppdraget att berätta för föräldrarna. Men jag tycker att dom borde bli glada för våran skull.. haha.. man kan ju alltid hoppas! Moahahaa. Mina är ju egentligen ingen fara är mer rädd för andreas, när man inte känner dom så väl än. Imorrn ska vi prata med banken så jag återkommer då mer färska nyheter! Fast vi har ju redan fått lånelöftet så så spännande är det väl kanske inte...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se