Direktlänk till inlägg 12 mars 2007

Bang Bang MY Baby shot me down

Av Nina - 12 mars 2007 18:04

 

Allt känns så buuhuu.. kommentarer och pikar gör inte direkt saken bättre. Och du undrar vad du gjort för fel. Och jag gör som jag alltid gjort, tar ännu ett steg tillbaka. Den här situationen är inte lätt, för någon av oss. Frågan är hur länge det ska funka? Jag känner verkligen hur det tär på mig.. hur jag drar mig undan, tappar allt hopp. Vill bara kasta in handduken och gömma mig under täcket. Hatar mig själv för att jag inte orkar slåss. Ena stunden är allt helt perfekt sedan hittar jag en ursäkt för att förstöra allt..
Faan du förtjänar bättre. VI förtjänar bättre.


Men den där lappen kändes som en kniv i hjärtat.. är jag inte värd att kämpa för?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se