Direktlänk till inlägg 26 februari 2007

Vuxenliv!

Av Nina - 26 februari 2007 18:30

Ibland känns det som om hela världen vilar på mina axlar.. det är så många som man inte vill göra besvikna och någonstans på vägen har man tappat bort sig själv, vad man själv vill. Man gör vad man måste för att betala hyra, räkningar etc. Allt rullar på. Är det såhär det är att vara vuxen så skulle jag hellre vilja vara 17 igen. Tänk att fortf bo hemma, gå i gymnasiet, livet leker. Inga räkningar, inget ansvar, ingen ångest. Jag visste inte vad jag ville göra med mitt liv då och nu 4 år senare vet jag fortf inte vad jag vill göra. Jag vill vara en bra matte, en bra flickvän, en bra dotter, en bra syster och en bra vän. Jag vill kunna leva självständigt och resa runt i världen. Jag vill promenera på kinesiska muren. Jag vill åka till Thailand och besöka platsen där de spelade in the Beach. Jag vill shoppa Manolo Blahniks a´la Carrie Bradshaw i New York och satsa allt jag äger på roulette i Las Vegas. Jag vill besöka alla grekiska öar som jag inte hunnit besöka ännu (har varit på 2) för att sedan kunna utse vem som har de finaste stränderna och det renaste vattnet. Jag vill åka till Rom och besöka påven och kolla in alla antika platser som t.ex colosseum. Jag vill bada i det smaragdgröna vattnet i St Marteen. Jag vill åka till San Fransisco och kolla in de coola gatorna och fina husen som man sett på teve i hela sitt liv och alltid tänk att "där vill jag bo". Jag vill åka till LA och fotografera HOLLYWOOD-skylten. Jag vill sitta på en filt i Champs Mars i Paris och njuta av den underbara synen av Eiffeltornet. Sedan när det mörknar vill jag åka upp till toppen och se världens vackraste stad by night. Jag vill ta en Road Trip till Grand Canyon och gå ut på den nya utsiktsbron 1200 meter över marken. Jag vill fira alla hjärtans dag längst upp i Empire State Building som i Sleepless in Seattle. Jag vill åka till Kapstaden och prova på cagediving och få se vithajar på nära håll. Jag vill besöka det lilla fiket på piren i Orange County där gänget i OC käkat pannkakor och burgare i snart 4 säsonger. Jag vill promenera med min vinterkappa på Bostons gator en snöig decemberkväll likt Ally McBeal. Jag vill åka gondol i Venedig med mitt livs kärlek. Jag vill gifta mig på en öde strand i västindien. Jag vill åka hem till Sverige och slo mig till ro och skaffa massa barn. Jag vill skaffa ett sommarhus på Gotland och se mina barnbarn dansa barfota runt midsommarstången på midsommar. Jag vill dö som en lycklig människa som har uppfyllt sina drömmar. Men mest av allt vill jag bara vara lycklig..

Tack för att ni förgyller min vardagliga vardag!!

 
ANNONS
 
A O

A O

8 juli 2007 19:07

Spot on girl, känner likadant ibland...

http://captaintony.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se